HBK-bloggen

HBK-bloggen

Huskvarna BK önskar God Jul

KlubbenPosted by Huskvarna BK Mon, December 22, 2014 14:30:03

Nu är det jul igen! Huskvarna BK önskar alla medlemmar i HBK och Jönköping Dövas en riktigt God Jul. Vi hoppas ni alla får en trevlig julhelg och att ingen ligger sömnlös om nätterna och tänker på alla missade enkelkäglor. Vi ses efter nyår, då tar vi nya tag!
En extra God Jul till alla de i HBK och JDIK som under säsongen lagt ner en massa jobb i klubben; som ordförande och övriga styrelseuppdrag, till vår stackars UK Bosse Thisell som gråter sig till sömns om nätterna, till våra lottförsäljare, och till lagledare Anders Fagerberg som inte missat en enda match med JDIK eller HBK under hela säsongen.
Lite extra god julskinka till våra nya spelare Martin och Mattias. Vet ni vad ni gett er in på?

Tack också till alla er som köper våra matchlotter varje säsong.

Ett stort God Jul till vår trogna publik på hemmamatcherna (Maggan & Janne).

Samt tack till er som ställer upp och kör till bortamatcherna (vilket huvudsakligen är Björn och Dan, hoppas vi kan tacka nån mer efter säsongen).

Vi önskar också alla övriga bowlingspelare i Jönköping och hela Småland en riktigt God Jul, trots att vi fått stryk av de flesta av er den gångna hösten. Ja, vi önskar till och med Junes F-lag god jul, trots att ni spöat oss både hemma och borta.

En särskilt God Jul önskar vi också våra hallkollegor JBS/Boys och Vinno. Må ni vinna varenda match (utom dem mot oss).
En riktigt God jul också till alla bowlinghallägare i Jönköping med omnejd, gamla som nya och ett särskilt gott nytt år till Makis som ska ta över hallen i Tidaholm. Ett dito till hallen i Gislaved som öppnat igen efter att ha varit stängd i nästan två år.
Vi önskar en God Jul till alla våra sponsorer, vilket är snabbt och enkelt gjort eftersom vi bara har två – Husqvarna Center i Huskvarna och AVIS Biluthyrning. Tack för ert stöd, det är ovärderligt.

God Jul till alla de dövtolkar som hjälpt oss under våra styrelsemöten.

God Jul önskar vi alla de lag och funktionärer som ställde upp i Jnytt Open 2014.

Vi skickar också en julhälsning till alla dem som jobbar i Smålands Bowlingförbund. Ni lägger ner ett stort jobb.

Vi vill också tacka en hel del personer/organisationer för deras stöd, moraliskt eller praktiskt.
Rolling Stones, världens äldsta levande rockband – Vi blir aldrig så rynkiga som ni. Tack för det. Och tack för att vi kan använda era låtar vid uppvärmningen innan matcherna. Inte för att det hjälpt, men i alla fall...
Roger Moore – Du är James Bond. Du är bäst. Vi håller på dej!
Jönköpings Posten – tack för att ni inte en enda gång sedan klubben startade 2005 skrivit en enda artikel om klubbens matcher.

God Jul till Svenska handbollslandslaget för tjejer – fy fan vad ni är bra!
Kulturhuset – för att ni visat att det går att överleva i en byråkratisk kafka-värld.
Svenne & Lotta – varför inte? Tänk om det var 1972 igen!
Kommunens trafikavdelning – som inte låter oss parkera våra bilar på p-platserna utanför bowlinghallen. Vi gillar också byråkrati och tekniskt krångel (men de nya rondellerna i stan har vi ärligt talat lite svårt för).
Kenny Bräck – för att du visat hur man ska ta en kurva utan att tappa hastighet, så att vi hinner åka mellan de olika hallarna när vi spelar borta.

Torsson – Det tredje bästa bandet i Lund! Vi gillar era låtar och vi sätter gärna upp affischer igen när ni kommer till Jönköping nästa gång.
Gula badankor – bara för att de ser så festliga ut.

God Jul till all reklamfri TV och de få tv-kanaler som har modet att inte sända dockusåpor.
God Jul till bensinpriset!
God Jul till Svenska Bowlingförbundet som stolt kan presentera det mest obegripliga seriesystemet i hela västvärlden.

God Jul 6-10 Redlös – När kommer Jönköpings bästa punkband tillbaka?

God Jul till Jnytt.se som under flera år sponsrat vår turnering. Hoppas ni ändrar er och vill vara med i framtiden igen.
God Jul till våra närmaste grannar – HV 71 i Kinnarps Arena. Men var nu lite smarta i vår och lägg inte era matcher samtidigt som när vi spelar, då blir det inte så trångt på p-platserna. Vårt spelprogram finns ju på nätet...

Krysset – för att du kan så många snuskiga vitsar.

Pelle – för att du kan nästan lika många...

Björn – för att du orkar höra dem igen och igen...
Arne – för att du inte kört omkull på cykeln den här hösten.
Räserbajs (punkbandet alltså).
Ronnie O´Sullivan – för att du är världens bäste snookerspelare.
God Jul Radiotjänst – 19 av HBK:s 22 medlemmar betalar inte tv-licens (nej, nej, detta var bara ett skämt. Givetvis betalar alla licens).
Ostysteriet i Burträsk - Västerbottenost är bevisligen gott.
God Jul Camilla Läckberg – som överlägset toppar listan över vems böcker som skänks till second hand-butikerna. Är då dessa litterära verk att betrakta som missionsarbete? Fundera på det.

God Jul alla stavgångare – Håll ut! Det blir nog snö i vinter också.
God Jul alla cyklister – nya cykelvägen mellan Råslätt och Norrahammar är klar. Frågan är bara vad man ska där att göra. Nån som tänkt på det?
God Jul Idrottshuset (gott nytt år kan vi tyvärr inte önska, ”Kåken” ska ju rivas).
Record Service och Klasses källare på Torpa som blivit ett (två) andra hem för alla vinylnostalgiska HBK-medlemmar.
Lucky Luke – roligaste serietidningen ever. Och tänker man sig bröderna Thisell som bröderna Dalton blir det rent av hysteriskt kul...
God Jul - Hultsfredsfestivalen -98. Vilket sjuhelvetes kalas det var! (kan ha varit -97 också...det var också ett kalas...minnet sviker lite där...).
En extra God Jul till den som uppfinner ett snus som man kan ha inne när man borstar tänderna (alternativt till den som uppfinner en tandkräm som smakar snus).


  • Comments(1)//news.hbk-bowling.se/#post52