HBK-bloggen

HBK-bloggen

B-laget illa ute mot JBS/Boys B

B-lagetPosted by Huskvarna BK Mon, December 03, 2018 09:50:22
June/HBK:s reservlag i femman fick kämpa för att ta två poäng mot bottenlaget JBS/Boys B. Men efter en stark avslutning där det blev seger med 4-1 i sista kunde June/HBK till slut vinna med 12-8.
- Det satt hårt åt, men som tur var lyckades vi vända matchen, pustar spelande UK Hasse Gustafsson.

Förra helgen vann June/HBK klart mot JBS/Boys på bortaplan i Rosenlunds bowlinghall. Möjligtvis fanns det med i tankarna när de båda lagen nu möttes på nytt. Visserligen startade June/HBK övertygande och ledde med 8-2 efter de två första serierna, men sen blev det darrigt.
- Vi trodde väl att matchen var klar, så vi slutade mer eller mindre att spela. Det straffade sig ordentligt, i tredje rundan fick vi stryk med 0-5 och helt plötsligt var det match igen. Då ledde vi bara med 8-7, så det lite nervöst, berättar Gustafsson.
Laget lyckades dock få ordning på spelet i sista och under ledning av Bosse Thisell, som slog 207, och Hasse själv (197) lyckades June/HBK vinna mot JBS/Boys ungdomliga b-lag.
- Skönt att vi kunde vända. Nu kan vi se fram mot seriefinalen nästa helg, då kommer Team Clan till RC Bowl, säger en nöjd Hasse Gustafsson.
Bäste spelare i June/HBK blev Junes Sten Jakobsson som noterade 723, följd av Bosse Thisell på 703 poäng.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.